Handelsbetingelser

Kundeservice:
På denne side finder du alle de informationer, du kan have glæde af som kunde på Soyalys.dk og Soyalys by Ransborg (CVR 21530603).
Har du spørgsmål du ikke kan finde svar på her, er du velkommen til at kontakte os via mail på info@soyalys.dk.

Alle priser i netshoppen for private er inkl. moms.

Betaling og betalingskort
Du kan bruge Visa/Dankort. MasterCard og Visa Electron på netshoppen.

Betaling med kreditkort på Soyslys.dk foregår via en sikker (krypteret) forbindelse.

Vi gemmer ingen oplysninger om dit Dankort eller kreditkort.

Ved køb via betalingskort trækkes beløbet på købers konto, så snart varerne afgår fra Soyalys. Kan vi mod forventning ikke levere alle de ønskede varer, vil vi fratrække dette beløb, inden vi gennemfører transaktionen. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Leveringstid:
Vi bestræber os på at sende varer 1-3 gange pr. uge. Levering vil ske med Post Danmark MED omdeling til en "flat rate" på 50,- kr. pr. forsendelse. Ved levering til ikke brofaste øer kan der forekomme yderligere fragtomkostninger, som webshop-systemet ikke kan tage højde for.

 
Ønsker du varerne leveret til udlandet, Færøerne og Grønland, så kontakt os venligst på info@soyalys.dk  for en aftale om pris på levering.

Fortrydelsesret:
Varen anses for leveret når du modtager varen på adressen.

Soyalys giver 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varerne. Du er forpligtet til at returnere varerne i samme stand som modtaget, dvs. ubrugte. Returfragten betales af dig. Vi refunderer pengene for varerne via bankoverførelse, så snart vi har modtaget varerne.

 

Reklamation:
Hvis der, mod forventning, skulle opstå skader under forsendelsen eller hvis du modtager varer, der er behæftet med fejl, bytter vi dem uden fragtomkostninger for dig. Du skal dog selv sørge for at returnere den defekte vare til os.

Evt. fejl og mangler ved varerne skal påberåbes inden 8 dage efter, du har opdaget fejlen. Du har pligt til at angive, hvori fejlen består og på forlangende vise, hvordan fejl eller manglen ytre sig.

Skader, der opstår efter ibrugtagning og som kan henføres til en produktionsfejl, er omfattet af reklamationsretten.

VARME: Vores lys er et naturligt produkt uden hærdende kemikalier, parabener, konserveringsmidler, farve og UV-hæmmende-kemikalier. Sættes de i direkte sollys eller nær meget varme genstande, kan de smelte og solen nedbryder soyaen. Står de skråt eller ligger produktet på siden, kan de i værste fald løbe ud. Soy’en tager ikke skade af dette og lyset ødelægges ikke af det.

KULDE: Ved frost kan soya’en få et ”frossent udseende” efter det står i stuetemperatur igen. Det har ingen praktisk betydning for lyset eller egenskaberne.

Varer mærket af kulde eller varme skader tages ikke retur.

Varer, der efter ibrugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller på anden måde har lidt overlast, vil ikke være omfattet af reklamationsretten.

Returadresse:
Returvarer skal sendes til: Soyalys by Ransborg, Gydevang 39-41, 3450 Allerød.Kurv  

produkt (tom)