Candle Tee Kobber - nyt liv til dine stager OG reducere partikeludledning

Candle Tee Kobber - nyt liv til dine stager OG reducere partikeludledning
JANUAR TILBUD! Med Candle Tee kan du ændre udtrykket på dine gamle lysestager og bruge fyrfadslys, hvor der ellers skulle bruges stagelys. Det ikke alene reducere partikelniveauet (se nedenfor), men ser også smart og hyggeligt ud. Candle Tee's fleksible indsats gør, at den passer i rigtig mange ting lige fra brugte flasker til Kubus-stager og kandelabre. Der er 2 stk. i en pakke.

Flere detaljer

Reduceret pris! DKK 49.00 Inkl. moms

DKK 99.00 Inkl. moms

Tilgængelighed: På lager

Tilføj til kurv

Det er så hyggeligt at tænde levende lys. For os danskere er især de lange stagelys af 100% ren stearin indbegrebet af hygge. Men flere undersøgelser viser, at netop stagelys er den lystype, som soder mest, da de er designet til at brænde hurtigt, så de ikke drypper; og fordi lys fremstillet af ren stearin generelt må siges at sode meget, (Bolius anbefaler, at man ikke bruger stearinlys).

Hvad sker der, når man fx sætter 4 lys i sin lysestage? Vi målte partikelemissionen med en partikeltæller fra schweiziske Matter Aerosol, som måler partikler helt ned til 10nm. Vi satte 4 ens lys ad gangen ind i vores testkammer med filtret indsugningsluft og målte på udsugningsluften.

Der fandt vi en forskel på næsten 3.000% fra 100% ren stearin stagelys til 100% rene soya fyrfadslys. De 4 stk 100% rene stearinlys kastede i gennemsnit 3,5mio partikler pr. cm3 fra sig. Til sammenligning viser trafikmålinger fra H.C. Andersen Boulevard i København viser ca. 50.000 partikler pr. cm3 i myldretid.


 Kurv  

produkt (tom)